En annorlunda trend

Posted on: oktober 6, 2017 Posted by: fsuq2l Comments: 0

En annorlunda trend

När vi pratar om trender så tänker man i första hand på kläder, eller hur? Jag har alltid fascinerats av trender och mode fast i min värld kan vad som helst egentligen vara i fokus. Tänk er själva när smartphone mobilerna lanseras så ska alla plötsligt ha en S8:a, endast för det är trendigt! Min pojkvän Ola som för övrigt är lite av en fartdåra (får försöka tygla honom konstant under en bilkörning) skaffade nya lampor till bilen i helgen. Jag frågade honom vad ska du med dessa lampor till, standard lamporna på Volvon fungerar väl tillräckligt bra? Han svarade med att det var trendigt vilket fick mig att gapskratta innan jag förstod vad det hela egentligen handlade om.

Ledramp är faktiskt status bland män

Detta kanske låter helt sanslöst men lite så är här i Dalarna. Ola köpte skaffade sig en extraljusramp som var lite böjd och satte den vid fronten av själva bilen trots att han inte hade ett riktigt behov. Jag som tjej tycker inte det är snyggt med en ledramp eller extraljus heller för den delen, det förstör ju bilens utseende helt och hållet! Varför gör ni killar på det här viset om ni inte ens behöver ljuset?

Jag fick min gårdsbelysning till altanen

Naturligtvis ska jag som tjej också kunna unna mig lite, och då tänker jag inte på onödiga lampor som bara ska lysa för utseendetsskull utan som faktiskt är praktiska. Jag köpte oss, eller mig rättare sagt en fin strålkastare som lyser upp altanen som nu är väldigt mysig. Lampan lyser upp nästan hela altanan på 20 meter och fungerar lite som gårdsbelysning. Jag har alltid önskat mig en sådan lampa och med tanke på detta så tycker jag det är okej att Ola köpa sin ledramp.