Konsten att tygla en WordPress blogg

Posted on: oktober 26, 2017 Posted by: fsuq2l Comments: 0

Konsten att tygla en WordPress blogg

Det är inte bara min pojkvän Ola som jag behöver tygla, det är även denna WordPress bloggen också. Det är inte alltid man får till det som man vill! Jag kämpade med att få installerat lite plugins för snabba upp bloggen men ingenting fungerade! Jag kontaktade mitt webbhotell som heter EgenSajt som svarade rekordsnabbt och fick hjälp med att aktivera både varnish och redis cache och nu flyger min blogg fram! Hur man hittar en bra domän till sin blogg Jag hade turen att hitta en bra domän till min blogg, men det är inte alla gånger som man hittar en bra domän som passar som är ledig. Det man ska tänka på är att domännamnet måste sticka ut lite, och vara ”trendigt” så att säga och vara lätt att komma ihåg. Om du vill försöka hitta och registrera bra och billiga domäner så tycker jag du ska gå till söka ledig domän på EgenSajt. Man säljer de flesta toppdomäner och sökmotorn är lätt att använda.

Jag är ingen hejare på datorer även om jag försöker med allt jag har för att lyckas framstå som en IT-expert. Därför är det väldigt skönt att kunna förlita sig på en bra leverantör som i detta fall Egensajt verkligen är. Jag kan varmt rekommendera dom även om du bara tänkt ladda upp en liten personlig blogg!